TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Humicin kapszula huminsav+mikroelem 60 db

Humicin kapszula huminsav+mikroelem 60 db

Humicin kapszula huminsav+mikroelem 60 db

6 689 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
6 689 Ft/db
2+  db
-1%
6 622 Ft/db
3+  db
-2%
6 555 Ft/db
4+  db
-3%
6 488 Ft/db
5+  db
-4%
6 421 Ft/db

Részletek

Magnézium, Vas, Cink, Réz, Szelén, Króm és természetes huminsav-fulvosav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60 db
Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk. Vagyis minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok hiányában kell keresnünk. Ezt a gondolatot Dr. Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas német származású amerikai kémikus, az ortomolekuláris medicina atyja fogalmazta meg az 1960-as években.

De sajnos napjainkban táplálékaink már nem tartalmazzák megfelelő mennyiségben a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket, köszönhetően a teljesen kimerített, rossz minőségű termőtalajainknak és a műtrágyázásnak.

Ráadásul rossz szokásaink pl. a dohányzás gyorsíthatják egyes nyomelemek kiürülését a szervezetből. Táplálékaink átalakítása (főzés, konzerválás) pedig számos nyomelem biológiai hasznosulását rontja.

A szervezetben így hiányállapotok keletkeznek, és ezeket a hiányokat bizony pótolnunk kell, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni. Az azonban nem mindegy, hogy milyen forrásból pótolunk. A legfőbb cél az lenne, hogy az ásványi anyagokat, nyomelemeket organikus, tehát az eredetihez hasonló formában vigyük be a szervezetbe, hiszen így tudnak a legjobban hasznosulni. Ezt a folyamatot katalizálja a huminsav.

A huminsavak komplexképző tulajdonsággal rendelkeznek, úgy kapcsolódnak a fémionokhoz, hogy azok más anyaggal már nem tudnak reakcióba lépni. Kelátkötéssel „megfogják” a fémionokat (kelát a görög kele = rákolló szóból származik), mint a tárgyakat a rák ollója. Ily módon megmentik a fémionokat a tápcsatornában jelen lévő savaktól, enzimektől, a táplálékban található egyéb anyagoktól, melyek hatására csak alig, vagy egyáltalán nem szívódnának fel.                                             

Kiknek, milyen esetekben ajánljuk a Makro- és mikroelem-tartalmú Humicin® kapszulát?

 • hiányállapotokban, makro- és mikroelem pótlásra
 • általános roboráló, erősítő szerként hosszantartó betegségek, műtétek után a lábadozás időszakában, fizikai erőnlét visszaszerzése céljából
 • sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az állóképesség fokozása érdekében
 • életerő, vitalitás visszanyerése, illetve fokozása céljából
 • egészség-megőrzési célzattal
 • betegségek megelőzése céljából, prevenciós céllal

A Makro- és mikroelem tartalmú Humicin® kapszula adagolása:

Felnőttek részére: napi 2 kapszula

Tápanyag/hatóanyag tartalom: magnézium 210 mg, vas 10 mg, cink 7 mg, réz 700 µg, szelén 40 µg, króm 30 µg, huminsav-fulvosav 40 mg / 2 kapszula (napi adag)

Önmagában, szájban feloldva vagy bő folyadékkal lenyelve. A kapszulákat lehetőség szerint gyümölcslével, ásványvízzel fogyasszuk, ne klórtartalmú csapvízzel.

Fogyasztása kúraszerűen ajánlott. 1 kúra 3 hónap (3 doboz).

A Makro- és mikroelem tartalmú Humicin® étrend-kiegészítő kapszula:

 • gluténmentes
 • szójától mentes
 • izolált cukortól mentes
 • nem tartalmaz mesterséges színező-, íz- és tartósító anyagokat
 • a makro- és mikroelemeket természetes, organikus formában tartalmazza

Fontos tudnivaló: a Humicin® kapszulákat ne vegyük be más ásványi anyagokkal, nyomelem készítményekkel együtt, hanem kb. 2 órával előtte vagy utána.                                                                                   

 

Adatok

Beszállító
Herbaház
Cikkszám
5999881230031
Tömeg
43,43 g/db

Hasonló termékek