TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vitaking vitakrill kapszula 30db

Vitaking vitakrill kapszula 30db

Vitaking vitakrill kapszula 30db

2 909 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft

Részletek

Vitaking vitakrill kapszula 30db
Kiváló Omega-3 forrás
Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.
Vitakrill olaj és Omega 3
Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.
Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
Hatóanyagok 3 kapszulában:

NévMennyiségNRV%*
Krill olaj1500 mg**%
Foszfolipidek630 mg**%
EPA180 mg**%
DHA105 mg**%
Astaxantin300 µg **%
Omega3360mg**%
   

Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor
Krill olaj, azoknak, akik nem bírják a halolajat!

A krill olaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj. A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg. A krillek rövid életű, mélyvízi állatok. A rövid életük, és a mélyvízi élőhelyük miatt a szennyezettségük elhanyagolható. Ezekből a kis rákokból származó olaj nagyon tiszta és egészséges. Ebben az olajban lévő omega-3 formák könnyebben emészthetőek, és jobban hasznosulnak, mint a halolajban lévő omega-3 zsírok. 
Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.

Adatok

Cikkszám
5999561253534

Hasonló termékek