TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hair clinic hajszépség kapszula 30 db

Hair clinic hajszépség kapszula 30 db

Hair clinic hajszépség kapszula 30 db

4 969 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Részletek

Az exkluzív HairClinic kapszula szedése tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása esetén ajánlott. 

A HairClinic kapszula a következő hatóanyagokat tartalmazza: 

- Aranyköles-kivonat Az aranyköles egyike a legmagasabb ásványianyag tartalmú gabonaféléknek. Emellett számos vitamint, fontos nyomelemet és aminosavat is tartalmaz. A hántolatlan aranykölesből különleges eljárással nyerik a teljes értékű aranyköles kivonatot.

- Búzacsíraolaj A búzacsíraolaj igen értékes olaj, melyet a búzaszemek csírájának sajtolása útján nyernek. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek kiemelt szerepet játszanak a sejtek anyagcsere folyamataiban.

- BiotinA biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense. Hozzájárul a haj természetes növekedéséhez, megújulásához.

- B5 vitamin A B5 vitamin (más néven pantoténsav) hozzájárul a hajképzésben résztvevő sejtek energiatermelő folyamataihoz.

- AminosavakA hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei az aminosavak (pl. a cisztin és a metionin).

 

Ez az innovatív hatóanyag kombináció hármas hatással rendelkezik:

- Küzd a hajgyökerek elgyengülése, deformálódása, a hajszálak idő előtti elvesztése ellen. 

- Hozzájárulhat, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz. 

- Segítheti a keratin képződését, mely a hajat erőssé és rugalmassá teszi.

E hatások lehetővé teszik, hogy a hajtömeg sűrűbbé és dúsabbá váljon.A különleges lágyzselatin kapszulának köszönhetően az összetevők gyorsan felszívódnak, és a véráramon keresztül eljutnak a hajszálak gyökereihez.

A készítmény hatóanyagai a hajgyökérbe jutva hozzájárulhatnak, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz.

Adagolás:

Az első három hónapban reggel és este 1-1 kapszulát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal kell bevenni. 

Szükség esetén a kúra napi 1 kapszula szedésével folytatható.

Bár a haj állapotának javulása általában már néhány heti kezelés után is tapasztalható, a haj lassú növekedésére tekintettel a kúrát 3 hónapon keresztül ajánlott alkalmazni.

Később,ha a problémák újból jelentkeznek, a kúra megismételhető.

A hajhullás okai:

Fejünkön átlagosan 100.000 hajszál van, amiből naponta körülbelül 50-100 szál hullik ki.

Ez természetes folyamat: amikor a hajszál elöregszik, újabbnak adja át a helyét. Túlzott mértékű hajhullásról akkor beszélünk, ha hosszabb időn keresztül napi 100 szál felett van a kihullott haj mennyisége.

A hajképző folyamat központja a fejbőr alatt található hajgyökér, amely a hajszálak növekedéséért és rögzítéséért felelős. A hajgyökeret rugalmas szövetek (ún. kollagén-burok) veszik körül. A hajszálerek, amelyek a hajképzéshez szükséges tápanyagokat szállítják, e szöveteken keresztül jutnak be a hajgyökérbe.

A legújabb kutatások szerint a hajhullás egyik leggyakoribb formáját a hajgyökeret körülvevő szövetek megkeményedése okozza.

Azoknál az embereknél, akiknél e szövetek megszilárdultak, a hajhullás kezdeti tünetei jelentkezhetnek. A szövetek megkeményedése ugyanis gátolja a vérkeringést, ilyenkor a hajgyökér tápanyag-ellátottsága károsodik. Ennek hatására a hajgyökér elgyengül, deformálódik, és elengedi a hajszálat. Ez a hajszálak idő előtti elvesztését eredményezi, és kopaszodáshoz vezethet.

Ugyancsak hajhullást okozhatnak olyan tényezők is, mint a stressz, a fogyókúra, a táplálkozás tartós egyoldalúsága, bizonyos betegségek, egyes gyógyszerek vagy a terhességhez illetve a menopauzához kötődő hormonális változások.

Adatok

Beszállító
Mediline
Cikkszám
5999882020006

Hasonló termékek