TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hair clinic hajszépség kapszula extra 90 db

Hair clinic hajszépség kapszula extra 90 db

Hair clinic hajszépség kapszula extra 90 db

10 099 Ft
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
10 099 Ft/db
2+  db
-1%
9 998 Ft/db
3+  db
-2%
9 897 Ft/db
4+  db
-3%
9 796 Ft/db
5+  db
-4%
9 695 Ft/db

Részletek

​A HairClinic Extra kapszula a hajgyökereket táplálja, nyújtott felszívódású, így folyamatosan táplálja a sejteket. 

Fő alkotói a kovaföld és a gránátalma kivonat. A kovaföld vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz szilíciumot. A gránátalma antioxidáns tulajdonságú, jó hatással a vérkeringésre, ezáltal a sejtek tápanyagellátására is. 

 
Vitaminok és ásványi anyagok: biotin, cink, réz. A biotinnak a hajnövekedésben van szerepe és a cinkkel együtt hozzájárul a haj normál állapotának a fenntartásához. A réz a haj pigmentációjában játszik szerepet. A készítmény A-vitamint is tartalmaz, amely a bőr egészségéhez járul hozzá. 
 
Adagolás: napi 1-2 tabletta, sok folyadékkal lenyelve.

 

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

Adatok

Beszállító
Herbaház
Cikkszám
5999882020044
Tömeg
101 g/db

Hasonló termékek