TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vitaking béta-karotin gélkapszula

Vitaking béta-karotin gélkapszula
Vitaking béta-karotin gélkapszula
Vitaking béta-karotin gélkapszula
Vitaking béta-karotin gélkapszula

Vitaking béta-karotin gélkapszula

2 369 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft

Részletek

Vitaking béta-karotin gélkapszula
A béta-karotin hozzájárulhat a szem egészségéhez, a látás fenntartásához, segíthet a bőr egészségének fenntartásában, a barnulás elősegítésében, védelmet nyújthat az UV sugárzás ellen
A béta-karotin az A-vitamin előanyagaként elősegítheti a szem egészségének megőrzését, hozzájárulhat a bőr öregedésének késleltetéséhez, a bőr egészségének megőrzéséhez.
Úgynevezett provitamin (elővitamin), a máj természetes úton állítja elő belőle az A-vitamint.
Hiányának az egyik legelső és legjellemzőbb tünete a látás romlása, a farkasvakság, amikor a szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez.
Súlyosabb esetben tartós hiánya akár vaksághoz is vezethet. Nyáron különösen hasznos lehet, mert festékanyagai megkötődnek a bőr hámrétegében, közömbösítik a káros anyagokat, védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen.
Rendszeres fogyasztása felkészíti a bőrt a rákkeltő és öregítő hatások ellen, csökkenti a kollagén lebomlását, emellett javítja a látást, megelőzheti a szem romlását.


Vitaking Béta-karotin gélkapszula
Az A-vitamin, illetve előanyaga, a bétakarotin a legfontosabb bőrvédő hatású vitamin. Serkenti a sejtek pigment-képződését, ezáltal elősegítheti a bőr egyenletes barnulását, és nem utolsósorban meggátolja a napfény ultraibolya sugarainak károsító hatását.
A bétakarotin a karotionidok nagyobb csoportjába tartozik, amely a legkülönfélébb gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható.
Ez alapján az egészséges táplálkozással-melynek alapja a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása- megfelelő mennyiséget juttatunk a szervezetünkbe, így nincs szükség különféle bétakarotin-kiegészítő beszerzésére, hanem a napi táplálkozással már fel is tudjuk készíteni bőrünket a káros sugarakra.

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula


 


 

Adatok

Cikkszám
5999561251653

Hasonló termékek