TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Bach virágeszencia vadrepce 10 ml

Bach virágeszencia vadrepce 10 ml

Bach virágeszencia vadrepce 10 ml

2 109 Ft
Egységár: 211 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
2 109 Ft/db
2+  db
-1%
2 088 Ft/db
3+  db
-2%
2 067 Ft/db
4+  db
-3%
2 046 Ft/db
5+  db
-4%
2 025 Ft/db

Részletek

Lehangoltságra

Gyakran érzed magad ok nélkül levertnek? Hajlamos vagy a búskomorságra, mintha egy hideg, sötét felhő árnyékolna be téged?

Kulcsszimptómák:

  • Gyakran megmagyarázhatatlanul világfájdalom tör rád, ok nélkül rosszkedvű vagy: a komorság és a levertség, logikusan magyarázható ok nélküli

  • Depresszió, szomorúság, melankólia, elzárod magad a külvilágtól

  • A depresszív hangulat minden előzetes jel nélkül alakul ki, de gyorsan meg is szűnik, ilyenkor mély megkönnyebbülést érzel.

A lehangolt állapotból való kijutás folyamatos, tudatos munkával lehetséges. A virágeszenciák szedése mellett törekedni kell arra, hogy kimutasd érzelmeidet, törekedj minél több örömteli tevékenységet találni és végezni is. Kísérletezhetsz valamilyen alkotó tevékenységgel, kreatív festéssel, mozgással, tánccal.
A társas kapcsolatok ápolása nagyon fontos, ezért fordíts több figyelmet embertársaidra, törekedj arra, hogy szeretteiddel minél több időt tölts, de önmagadra is szánj időt. A belső csend kialakítása érdekében tanulj meg valamilyen relaxációs vagy meditációs technikát, törekedj a morális fejlődésre.

Megerősítések:

“Könnyű vagyok”
“Vidám vagyok”
“A fény felé tartok”

 

Adatok

Beszállító
Herbaház
Cikkszám
5999559260216
Tömeg
47,47 g/db

Hasonló termékek