TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Törzsvásárlói program

Eleged van a szigorú feltételekhez kötött hűségprogramokból?

 

Akkor az Zöldkaraván – „ÉLJ EGÉSZSÉGESEN” hűségpont-gyűjtő programját imádni fogod, hiszen szó szerint mindent jutalmazunk. Vásárolj nálunk egyszer vagy többször, tölts ki egy kérdőívet, vagy egyszerűen csak ébredjünk úgy az egyik reggel, hogy meg akarunk jutalmazni Téged… Te pontokat kapsz!

Velünk csak nyerhetsz!

 

Folyamatosan díjazzuk azt, hogy minket választasz:

Már amikor 3 éve kipattant a fejünkből, hogy nyitunk egy olyan webáruházat, ahol a tudatos, egészséges életmódot kereső emberek kompromisszumok nélkül megtalálhatják a saját, személyre szabott megoldásukat, tudtuk, hogy jutalmazni szeretnénk őket.

Az elhatározást tett követte, és hosszú előkészület után 2016. március 24-én bevezettük a hűségprogramunkat.

 

Mi mindenért jár pont?

 

  1. Már a regisztrációdért azonnal 25 pontot írunk neked jóvá.
  2. Amennyiben rendelsz tőlünk, akkor a rendelési érték bruttó 1%-át (a szállítás és az utánvét díja nem számít bele) szintén jóváírjuk a virtuális számládon.
  3. Számos promóció (pl.: kérdőív kitöltés), ünnep esetén is csak úgy zuhognak a pontok a vásárlóink virtuális számláira.

Mire használhatom fel a hűségpontokat?

Természetesen az, hogy nálunk könnyen szerezhetsz pontot, önmagában még nem sokat ér. Ezért arra is gondoltunk, hogy akkor is elégedett légy, amikor elköltöd.

 

A pontjaidat ezért kétféleképpen is elköltheted:

  1. vásárlás célú költés: már akár a regisztrációdat követő első vásárláskor forintra válthatod a hűségpontjaidat, így a webáruházunkban található termékekhez még kedvezőbb áron juthatsz hozzá
  2. nyeremény célú költés: rendszeresen hirdetünk olyan nyereményjátékokat, ahol bizony nem babra, hanem értékes nyereményekért „megy a játék”. A hűségpontjaid segítségével úgynevezett virtuális nyereményszelvényeket vásárolhatsz, amelyekkel megnő az esélyed a főnyereményre.

Van bármilyen részvételi feltétel?

Mi nagyon vajszívűek vagyunk, de azért egy feltételnek még neked is meg kell felelned. A hűségprogramunkban kizárólag REGISZTRÁLT vásárlóink vehetnek részt. Vásárlások után járó hűségpontokat a rendszerünkben regisztrált felhasználói fiókkal rendelkező vásárlók gyűjthetnek, amelyet a fent ismertetett módon kedvük szerint használhatnak fel.

 

Hűségpontok jóváírása és beváltása

A webáruházunkba regisztráló felhasználók virtuális számlát kapnak, amelyre minden egyes vásárláskor automatikusan jóváíródnak a pontok. A promóciók során szerzett pontokat kollégáink manuálisan írják jóvá a pontokat a számlákon. Az aktuális pontegyenleg bármikor elérhető a belépést követően. A személyes adatlapon folyamatosan nyomon követhető, és a felhasználó dönti el, hogy mikor és mire használja fel.

 

Pontbeváltás módjai:

  1. vásárlás-célú pontbeváltás: pontjaidat a vásárlás során 1 hűségpont = 1 forint arányban válthatod be. A megrendelésnél a fizetési mód kiválasztásánál egyszerűen csak add meg, hogy hűségpontokkal is szeretnél fizetni. Ilyenkor a rendszer automatikusan jelzi Neked, hogy maximum hány pontot használhatsz fel az aktuális megrendelésednél. Fontos információ: a rendelés összegének a 3%-át egyenlítheted ki hűségpontokkal. (Tehát pl. egy 10.000 Ft értékű rendelésnél akár 300 hűségpontot is felhasználhatsz.)
  2. nyeremény-célú pontbeváltás: az összegyűjtött pontjaidat nálunk nem csak vásárlásra használhatod fel, hanem nyereményszelvényeket is vásárolhatsz belőlük, amelyekkel jó eséllyel pályázhatsz az éppen aktuális nyereményre. Nyereményszelvényeket a fiókodba belépve, a Szervező által előre meghatározott, és a weboldalon is feltüntetett pontértékért vásárolhatsz. Minden egyes megvásárolt szelvény növeli a nyerési esélyedet (Játékos), hiszen a sorsolás során az adatbázisban többször fog megjelenni a neved. Nyereményszelvény vásárlása nélkül minden Játékos neve egyszer szerepel a sorsolás adatbázisában. Egy nyereményszelvény vásárlása mindig eggyel növeli a Játékos nevének adatbázisban való szereplését. Az aktuális nyeremények a weboldalunkon mindig feltüntetésre kerülnek. A Szervező a nyertesek listáját biztonsági okokból kifolyólag késleltetve teszi közzé.

Fontos információ:

A pontfelhasználással történő vásárlás során csak a ténylegesen kifizetett összeg után jár újabb hűségpont! Pl.: 10.000 Ft értékű vásárlás során, amennyiben 300 Ft-ot hűségponttal egyenlítesz ki, akkor a tényleges fizetendő összeg 9700Ft, tehát a 9.700 Ft után kapsz ismét hűségpontokat. Igen, ez azt jelenti, hogy akkor is hűségpontok ütik a markodat, amikor hűségpontokért vásárolsz nálunk! A hűségpontokat a jóváírásuktól számított 365 napig használhatod fel, utána törlődnek az egyenlegedről.

Hűségprogramunknak köszönhetően tehát még az oldalunkon feltüntetett kedvező árainknál is kedvezőbben vásárolhatod meg a termékeinket! ÉLJ EGÉSZSÉGESEN, és használd ki a hűségprogramunk nyújtotta kedvezményeket. és regisztrálj az oldalunkra!

Kellemes és kedvezményes vásárlást kívánunk Neked!
Az Zöldkaraván csapata

 

 

GYIK

Van minimálisan beváltható pontérték?

Nálunk nincs minimális összeghez vagy egyenleghez kötve a pontbeváltás!

Mennyi pontot válthatok be egyszerre maximum?

Vásárlásod során a rendelés összegének 3%-át fedezheted hűségpontokkal. (Tehát pl. egy 10.000 Ft-os rendelésnél maximum 300 hűségpontot használhatsz fel.)

Kapok pontot a szállítási díj után?

A pontok kiszámításakor a szállítás költségét nem vesszük figyelembe, csak a vásárolt termékek összege számít.

Kapok pontot az áfa után?

Igen.
A pontok kiszámolásakor az ÁFA összege is hozzáadódik, hiszen a hűségpontokat a vásárolt termékek bruttó ára alapján határozzuk meg.

Akciós termékek után is jár pont?

De még mennyire! Az akciós termék után is ugyanúgy jár a hűségpont, sőt bizonyos esetekben még több is. Ezt az adott terméknél mindig jól láthatóan feltüntetjük.

Akciós terméket is vásárolhatok vele?

Igen.
Semmi akadálya, hogy akár akciós terméket is hűségponttal egyenlíts ki!

Elvesznek a pontjaim, ha nem használom fel?

Sajnos igen, ezért érdemes beváltani őket akár most azonnal! A hűségpontokat a jóváírásuktól számított 365 napig használhatod fel, utána törlődik az egyenlegedről.

életmódABC